Hvad sker i 2023?

Hvad sker i 2023?

december 20, 2022 Slået fra Af Harmony4dogs

Her ved udgangen af 2022 kigger jeg både tilbage på det forgangne år og frem mod det nye år. Jeg er henrykt over at være kommet igang med denne lille virksomhed med hundefitness, som jeg stille og roligt arbejder på bliver større med flere kurser både online og fysisk samt med træningsudstyr i shoppen.

Jeg er ikke nået helt i mål med alt det jeg ønskede for 2022, for jo bedre jeg er blevet til at filme og redigere videoer, des mere ved jeg hvad der skal ændres i de allerede eksisterende kurser. De skal på plads inden der sættes flere onlinekurser på siden.

Januar og februar vil blive filme og redigere måneder og målet er at jeg 1. marts kan have de fleste onlinekurser klar.

Der er et par tiltag i støbeskeen og jeg glæder mig BIGTIME til at dele dem med jer når tid er:

  • Et kursusforløb, der allerede ér tilrettelagt og lige til at gå til.
  • Et individuelt tilrettelagt forløb, med videokonference.
  • En YouTube-kanal/Tiktok med sjov for både hund og fører.
  • Sidst men absolut ikke mindst, så kommer der om alt går vel en lille ny hundehvalp her til matriklen, som ud over at blive min nye træningsmakker også bliver en fitness-hvalp. Jeg glæder mig meget til at kunne VISE hvalpefitness og ikke blot beskrive det. Alle øvelserne vil altså med tiden kunne ses både med en hvalp, en voksen og en senior.

Slutteligt vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår!

De bedste hilsner fra Lise Skipper