Så er jeg igang

juni 4, 2022 0 Af Harmony4dogs

Har i dag haft min første enetime i hundefitness, og sikke en dejlig start på mit nye eventyr 🙂

Hjemmesiden er næsten færdig til at gå i luften og jeg glæder mig meget til at se hvordan der tages imod det. Det bliver helt sikkert hårdt at starte en ny forretning på benene, men jeg brænder vildt for det, så jeg ser lyst på fremtiden. På mandag drager jeg mod Frankrig til Le Mans og den tur kan rigtig nydes nu hvor der er ved at være styr på de løse ender. Der kommer med tiden lidt mere tekst på nogle af siderne her, men i det store hele er jeg klar til at breake siden for alle når jeg kommer hjem. Min dejlige vendinde læser korrektur, så der bliver helt sikkert mere at rette på inden jeg har “åbning”. Jeg har først mit lokale d.1/8/2022 og vil derfor ikke lave for meget “larm” endnu, men følte alligevel behov for at skrive dette indlæg 🙂

Håber meget at få det til at fungere så jeg kan lave blogindlæg fra min telefon, men det er en af de stadig uløste mysterier. Det kommer nok.

Hav en dejlig dag og pas på jeres hunde <3